Termeni și Condiții

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Vânzător – SC KOREAN SYNERGY S.R.L., firmă cu capital integral românesc, având sediul social în Zalău, bvd. Mihai Viteazul, nr.61, județul Sălaj, cu codul unic de înregistrare fiscal RO 37896008.

Korean Synergy nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. De asemenea, nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, Korean Synergy nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, Korean Synergy nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.kwinbeauty.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare.

Continutul website-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Korean Synergy.

Website-ul este furnizat de catre Korean Synergy asa cum este si atat cat este disponibil. Korean Synergy nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresa office@kwinbeauty.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu, Korean Synergy fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe website. Korean Synergy nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe website. Korean Synergy nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui website.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui website si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura webite-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Korean Synergy sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Korean Synergy isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Korean Synergy licenta/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe website-ul www.kwinbeauty.ro. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Korean Synergy sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.